27 ianuarie 2011

Ulei demachiant BIO pentru ochi Logona



Uleiul demachiat pentru ochi îndepărtează machiajul şi îngrijeşte delicat pielea din jurul ochilor, hidratând-o cu uleiuri pure de jojoba şi de ricin.

Greutate netă: 100 ml

Recomandări: Înlătură delicat impurităţile şi machiajul. Uleiul de jojoma îngrijeşte pielea, hidratează, netezeşte, este bogat în vitamina E şi substanţe minerale. Uleiul de ricin hrăneşte pielea ochilor, ajutând, în acelaşi timp, la regenerarea genelor. Este recomandat doar pentru ochi.

Acest produs este testat dermatologic şi este recomandat împreună cu: Gelul BIO pentru ochi cu extract de gutui şi aloe vera Logona.

Beneficii: Îndepărtează machiajul şi îngrijeşte delicat pielea din jurul ochilor, hidratând-o cu uleiuri pure de jojoba şi ricin.

Asteptări: Uleiul demachiant calmează, hidratează şi dă strălucire pielii. Ingredientele active întineresc şi protejează zona sensibilă din jurul ochilor, fără ca aceştia să lăcrimeze.

Mod de utilizare: Se aplică în fiecare seară cu ajutorul discurilor demachiante în jurul ochilor. Se scutură bine înainte de utilizare. Machiajul se va îndepărta cu ...

Pentru mai multe datalii CLICK AICI.
Ulei demachiant BIO pentru ochi Logona