26 ianuarie 2011

Fard BIO de pleoape duo Logona



Fardul adaugă culoare şi expresivitate privirii, prin asocierea a două nuanţe complementare. Fardul de pleoape în două culori se evidenţiază prin texturi deosebit de fine şi matasoase şi printr-o excelentă compatibilitate cu pielea.

Greutate netă: 3 g

Beneficii: Conferă o textură extraordinar de fină şi defineşte privirea oferindu-i expresivitate. Combinaţia preţioasă de ulei de jojoba şi vitamina E protejează pielea sensibilă a pleoapelor de acţiunea factorilor externi.

Asteptări: Fardul colorează ochii cu umbre sau cu lumina, rezultatul fiind sublinierea frumuseţii naturale. Permite realizarea cu uşurinţă a unor machiaje subtile de zi, sau a unor machiaje sofisticate pentru evenimente speciale.

Sfaturi şi precauţii: Înainte de a aplica fardul de ochi, se umezeşte vârful pensulei în apă pentru a intensifica nuanţa fardului.

Mod de utilizare: Cu ajutorul aplicatorului se trasează umbre, după ce s-a trasat conturul ochilor cu un creion în prealabil. în funcţie de eveniment şi perioada zilei umbrele pot fi mai ...

Pentru mai multe datalii CLICK AICI.
Fard BIO de pleoape duo Logona