26 ianuarie 2011

Fond de ten fluid BIO Logona



Cele două nuanţe de fond de ten acoperă cu succes micile imperfecţiuni ale feţei şi oferă un aspect neted şi luminos. Alumina din compoziţie acţionează asupra pigmenţilor naturali de culoare, reglează inegalităţile şi estompează punctele roşii.

Greutate netă: 30 ml

Beneficii: Oferă tenului finisaje de excepţie şi radianţa naturală, iar consistenţa sa pudroasa armonizează imperfecţiunile şi petele pielii. Combinaţia de unt de cacao şi ulei de jojoba ajută la păstrarea elasticităţii şi hidratării corespunzătoare a tenului. Este un fond de ten uşor, care nu încărca faţa. Rezistă întreagă zi.

Asteptări: Se obţine un aspect proaspăt, natural şi lasă tenul să respire.

Sfaturi şi precauţii: Este recomandată folosirea a două nuanţe diferite, dar cu aceeaşi textură. Cu ajutorul culorii mai închise se micşorează şi se conturează faţă, se aplică pe pomeţi, părţile laterale ale frunţii şi nas. Nuanţa uşor mai deschisă se aplică pe centrul feţei şi pe zonele care se doresc a fi luminate: sub vârful naşului, sub buza inferioară şi pe partea centrală a bărbiei.

Mod de utilizare: Se aplică picături mici începând cu fruntea, naşul, obrajii şi bărbia, care se întind cu un bureţel de make up sau pur şi simplu cu ...

Pentru mai multe datalii CLICK AICI.
Fond de ten fluid BIO Logona