27 ianuarie 2011

Baie de aburi BIO antirid pentru fata Logona



Calmează şi conferă fineţea tenului matur. Mirosul şi căldură plăcută transformă baia de aburi într-o experienţă benefică pentru orice perioadă a zilei.

Greutate netă: 5×5ml

Beneficii: Baia de aburi BIO antirid pentru faţă Logona relaxează pielea, deschide porii şi îi face deosebit de receptivi la tratamentul ce urmează. Extracte valoroase din orhidee, papaya, museţel, coada calului şi florile catifelate de lotus fac tenul mai fin. Oferă pielii o senzaţie de relaxare profundă, ingredientele sale preţioase purifică şi îmbunătăţesc structură acesteia.

Asteptări: Băile de abur reprezintă momente de răsfăţ şi desfătare a simţurilor. În timpul băilor cu aburi pielea se înroşeşte, transmite impulsuri la centrul nervos, reglează temperatura, eliberând transpiraţie prin pori, transportă, în organism, substanţe utile şi le elimină pe cele nocive. Ea devine elastică şi primeşte o culoare sănătoasă.

Mod de utilizare: Se recomanda o baie de aburi o dată pe săptămâna.

Sfaturi şi precauţii: După o baie cu aburi se aplică o masca exfoliantă pentru a înlătură toate celulele moarte dar şi pentru a stimula refacerea ţesuturilor. Apoi se va aplică o mască în funcţie de ...

Pentru mai multe datalii CLICK AICI.
Baie de aburi BIO antirid pentru fata Logona