27 ianuarie 2011

Ruj hidratant BIO



Oferă culoare de durată şi hidratează intens pielea sensibilă a buzelor. Prin aplicarea rujului, buzele au un aspect îngrijit şi catifelat, iar culoarea rezistă timp îndelungat.

Greutate netă: 4 g

Beneficii: Rujul hrănitor fără coloranţi oferă buzelor tale hidratare, vitalitate, dar şi un aspect plăcut, sănătos. Rujul este elegant, dominant, feminin şi cuprinde toate elementele ce fac femeia să simtă mai bine, mai încrezătoare, mai frumoasă. Untul de Shea din compoziţie protejează buzele împotriva radiaţiilor UV şi agresiunilor factorilor de mediu. De asemenea previne formarea ridurilor.

Asteptări: Rujul oferă prospeţime, căldură şi contur feţei. Graţie consistenţei extrem de fine, se pot folosi foarte uşor. Rujul este rezistent şi nu usucă buzele.

Sfaturi şi precauţii: Pentru protejarea buzelor trebuie aplicat un balsam hidratant. Pentru uniformizarea culorii, senzaţie de volum şi rezistentă îndelungată se aplică un strop de fond de ten, anticearcăn sau pudra pe buze.

Mod de utilizare: Se aplică direct pe buze sau cu ajutorul unei pensule fine, pentru mai multă precizie. Se tamponează ...

Pentru mai multe datalii CLICK AICI.
Ruj hidratant BIO