27 ianuarie 2011

Crema BIO antirid de zi Logona



Protejează şi îngrijeşte pielea pretenţioasă, ridată, cu o combinaţie deosebit de bogată de substanţe active. Ridurile şi semnele oboselii sunt reduse vizibil.

Greutate netă: 30 ml

Recomandări: O formulă uşoară, care intră în piele foarte repede, în timp ce oferă o îngrijire de durată datorită untului de nucă karites şi a uleiului de seminţe de brocoli. Protecţie ridicată dovedită împotriva radicalilor liberi datorită ceaiului alb, al isoflavonei şi al dozei mari de vitamina E. Protejează împotriva îmbătrânirii premature a pielii, cauzate de lumina datorită extractului de aloe, care hidratează, vindecă rănile, împiedică infecţiile, protejează pielea iritată, intensifică vindecarea pielii în cazul arsurilor solare şi asigură o protecte uşoară faţă de razele UV. Extractul de samphira, bogat în antioxidanţi, stimulează regenerarea celulară. Uleiul de argan din compoziţia să are un foarte mare conţinut de antioxidanţi, netezeşte pielea şi o pasteaza catifelată.

Pentru efecte de durată, acest produs este recomandat cu: Ampule anti age BIO Logona.

Beneficii: Oferă elasticitate şi prospeţime pielii, stimulează regenerarea celulelor, dă fermitate conturului pielii şi o hidratează.

Asteptări: O formulă uşoară, care intră în piele foarte repede. Îndepărtează ridurile fine chiar de la primele aplicări. Revitalizează şi conferă hidratare optimă tenului matur.

Mod de utilizare: Pentru un rezultat optim se va aplica zilnic dimineaţa pe pielea curăţată.

Sfaturi şi precauţii: Pentru o piele întinsă şi catifelată se recomandă ca pe lângă aplicarea cremei, să se evite expunerea îndelungată la soare şi consumarea a cel puţin ...

Pentru mai multe datalii CLICK AICI.
Crema BIO antirid de zi Logona