27 ianuarie 2011

Crema coloranta BIO



Este recomandată pentru colorarea părului blond. Fortifică părul şi îi conferă în mod natural mai mult volum. Accentuează luciul şi strălucirea rezultată în urma efectului de netezire asupra firului de păr.

Greutate netă: 150 ml

Beneficii: Colorare foarte delicată folosind coloranţi 100% naturali. Acoperire optimă a firelor albe, fiind ideală pentru vopsirea rădăcinilor. Extractele de museţel şi henna din compoziţie au efect de catifelare şi calmare a părului, precum şi o importantă acţiune antiseptică. Nu conţine peroxid sau amoniac. Formula specială face că rădăcinile crescute să fie colorate în aşa fel încât culoarea lor să se confunde cu culoarea restului părului. Nu decolorează părul!

Asteptări: Fortifică părul şi îi conferă în mod natural mai mult volum. Accentuează luciul şi strălucirea rezultată în urma efectului de netezire asupra firului de păr.

Sfaturi şi precauţii: Se recomandă folosirea nuanţelor apropiate de culoarea naturală a părului. O nuanţă potrivită femeilor cu tenul deschis.

Mod de utilizare: Timpii de acţionare ai vopselei variază între 30 min – 1,5 ore. Pentru intensitatea culorii este posibil să ...

Pentru mai multe datalii CLICK AICI.
Crema coloranta BIO