27 ianuarie 2011

Pudra de argila BIO Logona



Pudra de argilă BIO Logona este recomandată pentru curăţarea pielii sensibile şi a celei predispuse la pete. Acţiunea ei extrem de fină nu irită pielea, curăţând fără să facă spumă. Este recomandată şi pentru spălarea părului gras sau cu mătreaţă. Nu conţine parfum. În combinaţie cu apă, particulele micuţe de argilă se umflă, formând un gel cu o textură omogenă ce are o capacitate enormă de absorbţie. Gelul absoarbe particulele de praf şi sebumul în exces şi se clateste uşor cu apă.

Greutate netă: 300 g

Beneficii: Este recomandată pielii sensibile sau impure a tenului, scalpului şi părului, oferindu-le acestora hidratare şi îngrijire intensivă. Pudra de argilă BIO Logona purifică, conferă luminozitatea naturală tenului, tonifică. Are proprietăţi astringente, antiseptice şi revitalizante. Parfum discret, cu ulei esenţial de patchouli.

Asteptări: Absoarbe rapid sebumul, micşorează porii, înlătură coşurile şi luciul inestetic al tenului.

Sfaturi şi precauţii: Este recomandat pentru curăţarea pielii sensibile şi a celei predispuse la pete şi pentru a spăla/da volum părului gras sau cu mătreaţă.

Mod de utilizare: Se amestecă pudra de argilă cu apă şi se omogenizează până la obţinerea unei consistenţe cremoase, se aplică pe faţă/păr spălat sau scalp, se lasă timp de 10-15 minute să acţioneze, apoi se ...

Pentru mai multe datalii CLICK AICI.
Pudra de argila BIO Logona