26 ianuarie 2011

Crema coloranta BIO Logona pentru ten mixt / gras



Cremele colorante BIO pentru tenul mixt/gras Logona conferă tenului un aspect natural şi hidratare profundă. Cremele colorante BIO conferă tenului un aspect natural, sănătos, hidratând şi catifelând pielea. Previne iritarea pielii, redă senzaţia de confort şi o protejează de agresiunile mediului.

Greutate netă: 30 ml

Beneficii: Pigmenţii coloranţi naturali combinaţi cu jojoba, shea butter şi gălbenele organice oferă tenului un aspect natural, sănătos şi îngrijit. Protejează pielea de agresiunile mediului. Conţine extracte din ulei de jojoba, filimică care redau pielii nutrienţii pierduţi din cauza diverselor influenţe provenite din mediu cât şi provocate de stilul de viaţă necorespunzător.

Asteptări: Crema conferă o culoare naturală tenului, hidratându-l totodată. Nu încărca tenul şi are o textură mai fină decât fondul de ten. Rezultate accentuate se obţin după aplicări repetate.

Sfaturi şi precauţii: Se va alege una dintre cele două nuanţe, adaptând-o la culoarea tenului. Se recomandă în cazul persoanelor cu ten mixt sau tendinţa de îngrăşare.

Mod de utilizare: După curăţirea feţei se aplică 3-4 picături de cremă pe mijlocul acesteia şi se întinde către extremităţi printr-o masare uşoară. Pentru a se fixa culoarea se poate folosi ulterior şi o ...

Pentru mai multe datalii CLICK AICI.
Crema coloranta BIO Logona pentru ten mixt / gras