27 ianuarie 2011

Sampon BIO antimatreata Logona



Curăţă şi îngrijeşte pielea capului iritată, care tinde spre mătreaţă, cu substanţe pentru spălare fină şi cu un complez de substanţe active vegetale, inovative, cu ulei de ienupăr.

Greutate netă: 250 ml

Recomandări: Sistemul de îngrijire a cosmeticii vegetale cu ulei de ienupăr, extract de rozmarin şi urzică din cultura biologică, cât şi cu extracte de scoarţă de sălcie, frunză de mesteacăn şi mugur de plop face părul îngrijit, strlucitor şi frumos mirositor. Extractul de urzică conţine vitaminele A şi C şi microelemente, previne inflamaţiile şi este deosebit de eficient în cazul mătreţii şi a căderii părului. Uleiul de ienupăr acţionează împotriva factorilor externi nocivi, este urilizat tradiţional împotriva mătreţii.

Acest produs este recomandat cu: Loţiunea antimătreaţă cu plante BIO Krauter.

Asteptări: Şamponul are efect tonic asupra scalpului, combate senzaţia de mâncărime şi este un bun dezodorizant şi purificator al părului şi pielii capului.

Beneficii: Ajută la controlarea şi prevenirea mătreţii, asigurând un scalp sănătos şi un păr îngrijit.

Sfaturi şi precauţii: Este recomandat persoanelor cu mătreaţă, cu părul gras, seboreic sau cu tendinţă de descuamare a pielii capului. Înainte de a aplica şamponul pielea se va masa, pentru o mai bună acţiune a tratamentului. Se va face un masaj în profunzime, încăpând de la ceafă spre frunte, apoi dinspre frunte spre vârful capului, terminându-se cu mişcări circulare care vor începe de la tâmple şi vor continua spre vârful capului.

Mod de utilizare: Se aplică pe părul umed, se masează uşor, după care se clateste cu apă din abundenţă. A nu se lasă la ...

Pentru mai multe datalii CLICK AICI.
Sampon BIO antimatreata Logona